7.4.14

Για την ουσια πληρες σκοταδι *

Από το Jungle Report

Σχόλιο αναγνώστη στο κύριο άρθρο "Ο μόνος δρόμος" της Καθημερινής 6.4.2014:

Σε ενα σημειο το αρθρο σας λεει την αληθεια. "Η χωρα αλλαζει σελιδα". Πραγματι αλλαζει και ο οδος λεγεται "Κορυδαλλος". Εχετε επιδωθει σε εναν λυσωδη αγωνα να σωθειτε με καθε τιμημα. Ισωπεδονονται τα παντα για την επικρατηση μιας μαφιας που λυμαινεται τη χωρα εδω και μισο αιωνα και παντα πιπιλατε τη δημοκρατια. Αν αυτη η δημοκρατια που εσεις εχετε λιώσει στη γλώσσα σας λειτουργουσε συγκροτημένα, σημερα ο Κορυδαλλος θα ασφυκτιούσε απο ολους αυτους που εργολαβικα εχουν αναλαβει την υπερασπισή της και κανεις αλλος δεν δικαιουται να εχει αΛλη αποψη.
Με αοριστιες επικαλουμενοι, "σκοτεινα κεντρα" και με ορους "υποδικους και εχθρους της Δημοκρατιας", δεν λετε τιποτα απολυτος. Για την ουσια πληρες σκοταδι. Ο,τι ειπε ο κ. Μπαλντακος ειναι μυθοπλασιες; Γιατι δεν εχει συλληφθει;
Φανταζεστε τον Προσωπαρχη του Λευκου Οικου να βγαινει και να μαρτυραει τι λεει με τον Προεδρο; Εδω εχουμε το παραδοξο, να βγαινει ο Πρωθυπουγος και να εξαπολυει απειλες εναντιον ενος αλλου κομματος, οχι γιατι ειναι κινδυνος για την δημοκρατια, αλλα για το κομμα του και την ομοδα εξουσιας. Αυτη ειναι η αληθεια, τα υπολοιπα ειναι μωρολογιες που προσβαλουν τους πολιτες, που υποτιθεται οτι απευθυνεστε σε αυτους ως μεσο υπευθυνης ενημερωσης και παιδειας που ειναι το συμαντικο.

Ανδρικοπουλος Θεοδωρος

>>> Βλέπε σχόλια για αυτό το άρθρο της Καθημερινής -και άλλα παρόμοια- στο Jungle Report 6.4.2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου